Lockaert

Vintage horloge als investering voor je kinderen

Geplaatst op

In deze blog nemen we graag met je door hoe je bij de tijd kunt blijven met een vintage horloge en tevens kunt genieten van de verleden tijd. Kijk snel met ons mee en ontdek de waarde van vintage sieraden. 

Vintage is populair en waardevast

Het is superpopulair tegenwoordig om te gaan voor vintage dingen. Die motivatie wordt enerzijds ingegeven door het idee dat dingen dan niet opnieuw geproduceerd hoeven te worden, waardoor er in vele gevallen minder vervuiling optreed. Aan de andere kant is het ook mogelijk via vintage producten te genieten van een soort nostalgie. Meestal is het dan nostalgie naar een tijd die men niet gekend heeft. Er is nog een derde reden die vaak een rol speelt, namelijk de waarde. 

Het is mogelijk om bijvoorbeeld een Rolex aan te schaffen die goed waardevast is en daardoor een prima investering. Daar hebben je kinderen ook later nog wat aan!

Bijna niet meer te krijgen

Vaak zijn vintage (of meer ordinair uitgedrukt: tweedehands) spullen een stuk goedkoper. Wanneer we het hebben over sieraden, dan is daar niet direct van te zeggen dat de prijs voor een tweedehands sieraad lager ligt dan die van een gloednieuw sieraad. Bij een vintage horloge kan het zo zijn dat er nog een vierde reden mee kan spelen waardoor het sieraad extra aantrekkelijk is en daardoor wat hoger in de prijs zit, namelijk de zeldzaamheid van het type. 

Waar koop ik het beste mijn vintage horloge? 

We raden je af om een vintage horloge online te kopen bij een particulier of niet-gespecialiseerde zaak. Wil je echt graag een vintage horloge kopen, doe het dan bij het gerenommeerde gassan.com. Deze Amsterdamse juwelier heeft een prachtige collectie vintage horloges voor je in de aanbieding. Ze zijn stuk voor stuk geïnspecteerd, helemaal authentiek en je krijgt er een jaar garantie op. Neem eens een kijkje op hun site, want daar vind je tal mooie vintage horloges waar je familie generaties lang plezier van kan hebben. 

Vond je dit een interessante blog? Lees dan ook onze andere teksten. Je steekt er echt iets van op! 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden